wannabeitalian.blogg.se

Besök hemifrån

Kategori: Allmänt

Då var det dags. Imon kommer min efterlängtade mamma och bror! Undra vad man kan hitta på för att underhålla dem i några dagar. Ska även bli gott att få i sig lite vaniljte som jag har fått leva utan i en månad nu, har fått nöja mig med något italienskt te, är inte riktigt säker på vad det är i det!

Inget speciellt

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har bara flutit på utan att något speciellt har hänt men imon fyller Molly år så Federico, gullig som han är ska ha en fest endast för detta ikväll! Ser fram emot kvällen men nu måste jag återgå till mina Änglar och Demoner som man bör vara klar med snart, ciao!

Tillbaka i Asti

Kategori: Allmänt

Vi hade en underbar tid i Rom och träffade en massa fantastiska människor där, vem hade trott det när vi satt på tåget? Från tåget till hotellet var det inga stopp, bara stressa igenom Rom men några bilder hann man ändå med. Efter middagen gick vi till Vatikanstaten och det va en underbar syn! Tåget hem tog lång tid med som tur somnade man en stund på vägen och nu sitter vi här i skolan igen.

Huvudstaden

Kategori:

En galen helg och inte jättemycket sömn men nu har man åkt tåg sen kl 9 imorse och är äntligen framme i Rom! Dock har olyckan följt med oss på tåget och Annas plånbok är borta, ingen bra början på resan men hoppas att allt löser sig för henne! Ciao

Lugnet efter stormen

Kategori: Allmänt

Pluggat riktigt mycket de senaste dagarna till nationelal provet i matte som var idag, 4 timmar i sträck och det är verkligen skönt att ha det över! Dags att vila lite nu i eftermiddag och ikväll drar man till Turin där det bjuds på opera, spännande! Imorgon kommer Lovisa och Hanna och hälsar på! Längtar till det! 
Ciao

Första snön

Kategori: Allmänt

Varm filmkväll

Kategori:

Efter all snön är verkligen allt stängt, ingen går ut och bussarna går knappt heller. Lyckligtvis kom det en buss vi kunde ta så nu är vi på väg mot stan för en varm filmkväll i kylan. Skönt att få komma ut och slippa sitta inne hela dagen

Första snön

Kategori:

Igår var det strålande sol och grönt överallt, vårväder helt enkelt. Men idag kollar man ut och det känns som att man står på toppen av en skidbacke och kollar ut över byn nedanför, och allt detta hände över en natt!

I'm on top of the world

Kategori: Allmänt

Gymmet

Kategori: Allmänt

Va på gymmet idag, riktigt fint och jag är förvånad över hur trevliga italienare är. De hälsar och säger hejdå när man bara har tränat jämte dem en stund och inte sagt något till varandra, det gör faktiskt rätt stor skillnad! Men jag har fattat att italienare är väldigt onyttiga vid det här laget men jag hade ju aldrig förväntat mig att de skulle ha godisautomater på gymmet! De har väl några saker som känns konstiga men de är hur vänliga som helst!
Imon väntar den första av de tre aktivitetsdagarna med, spännande!

Pizzalandet

Kategori:

När jag hörde att man åt pizza och pasta hela tiden i Italien va jag väldigt tveksam men har varit här i 4 dagar nu och ätit pizza 6 gånger och pasta 3 så jag antar väl att det stämmer, men kan ju knappast klaga för det smakar ju helt underbart!

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Hade fullt upp igår och sen ville inte mobilen göra nåt inlägg så jag gör det nu istället. Gårdagen va helt underbar, mötte en massa trevliga människor och åt god mat! De hade till och med fika som buffé med till exempel ost och små "mackor", kan det bli bättre? Tänkte avsluta med en bild på min fika! Ciao