wannabeitalian.blogg.se

Spontana saker i Italien

Kategori: Allmänt

Trevlig dag idag, efter skolan gick alla vi svenskar och satte och i en park och bara njöt av solen och lite pizza, man kunde verkligen inte klaga på något alls! Sen tyckte jag, Calle och Jakob att det blev lite för varmt om huvudet med allt hår så då tog vi ett spontant beslut att göra något åt detta! Så då begav vi oss ut på stan och första frisörsalongen vi hittade gick vi inn i och rakade av oss håret tills det endast återstod 6 mm. När man vaknade imorse trodde man knappast att man skulle somna med knappt något hår kvar på huvudet. Godnatt!
 

Inomhusväder för vissa och shortsväder för andra

Kategori:

Italienare är verkligen konstiga, i förrgår var det strålande sol och varmt och medan jag, emma och anna satt och solade så satt marco och marta inomhus med filt på sig och tyckte att det var kallt, och de tyckte att vi var konstiga!

Turin

Kategori: Allmänt

 

Turin

Kategori: Allmänt

Igår blev det Turin med mamma och Sebbe, mest sightseeing och vi åkte även upp högst upp i Turins filmmuseum, där var det helt underbar utsikt! Sen på kvällen åt vi lite pasta och sen tog jag och träffade kompisar medan de sov, idag blev det lite kebab eftersom att allt annat är stängt och dött på söndagar. Snart ska vi ut på landet och njuta av det underbara vädret, 14 grader och strålande sol, kan ju inte klaga precis.

Shopping

Kategori: Allmänt

Idag blev det en massa shopping på Serravalle Outlet, bara någon timmes bilfärd från Asti och det är verkligen att rekommendera! Alla stora märken var där så som Armani, Prada, Diesel, Hilfiger, Ferrari, Calvin Klein för att bara nämna några. T
otalt var det över 180 affärer och på vissa ställen kunde man verkligen göra fynd. Riktigt nöjd med dagen. Nu får man duscha snabbt och sen är det ut på stan igen, då är det dags för min italienska och svenska familj att träffa varandra över lite pizza. Buonasera!